Tag????...arghhhh...aku kena tag!!!

Aku kena tag???...pebende tag tuh???...aku pun tak tau...tp yang aku tau...aku telah diminta untuk menjawab beberapa soalan yang telah dikemukakan oleh adikku yang jauh di sana (Adeline Toreyy)...dengan kerendahan hati dan ketulusan hati Anuar Zain...dengan BANGGA aku jawab semua soalan tuh...

Who was your last text from?
- Adik ipar aku kot (Ani)..dia tanya bila nak update blog..ngeh2

Where was your default pic taken?
- Pic anak-anak tersayang dalam surau kedai aku..

Your relationship status?
- Beristeri dan punyai anak dua...(ada lagi 3 kekosongan)..

Have you ever lost a close friend?
- Yer..tapi lost contact jer..Firdaus Ibrahim namanya..

What is your current mood?
- Okay jer..'cuaca cerah'..

What's your brother's name?
- Zahrul Azri Bin Hj Zainal Azmi..

What's your favourite colour?
- Hitam dan biru air laut..

Where do you wish you were right now?
- Kat umah Ezza...dapat makan BBQ slalu..

Have you been in trouble with the cops?
- Baru 4 kali..smua pasal trafik..

Ever had a near death experience?
- Ada sekali nyaris lemas kat Lata Batu Hampar, Padang Rengas..tak caya, tanya Ezza..

Something you do a lot?
- Wat masa skang nih...dok ngadap PC je la kat kedai aku..

Angry at anyone?
- Masa aku ka WD media dulu ada sorang..Ooi Hock Pin nama dia..aku punya superintendant...geram giler aku..skang tak rasa apa dah...

What's stopping you from going for the person you like?
- Takde sapa yang dapat halang aku dari menyukai sesiapa..especially..wife ngan anak2 haku...sayang sampai akhir hayat..

When did you cry last?
- 17 Januari 2009 kot????..hehe

Is there anyone you would do anything for?
- My family la of course...(ada segelintir tu lantak depa la)...????

What do you think about when you are falling asleep?
- Ada ke aku pikir???...takde kot...alih2 dengkur je... (kata wife aku)..

Who the last person you talked to on the phone?
- Baru je kejap tadi...wife aku...dia call dari umah...

What is your favourite song?
- Nak senang cite smua lagu2 Metallica S&M..overall selalunya yang menenangkan hati..

What are you doing right now?
- Ngah jawab soklan ni ler...

Who do you trust right now?
- My lovely wife..

Where did you get the shirt you are wearing?
- My wife belikan kat aku...kat Giant,Bayan Baru..Penang

Who did you hold hands with last?
- Tangan anak sulung aku..Ira..dia tgk Upin dan Ipin ngan aku tadi..siap dok atas riba lagi..

What is your lucky number?
- Nombor 2 kot!!!..ntah..dari dulu suka nombor 2...

Who are your closest friends as of today?
- PC haku ni le...dari pagi tadi aku dok ngadap...

Describe your life in one word?
- AlBarani

Have you ever kissed in the rain?
- Pergh!!!...takde lagi...tapi tu impian aku tuh..cheh!!!...mengada!!!

Who are you thinking of right now?
- Bercampur baur..banyaknya family la...

What should you be doing right now?
- Sama je jawapannya...jaga kedai haku ler...!!

What did you do yesterday?
- Pagi pegi beli keperluan anak2..petang cam biasa la JAGA KEDAI LAGIK..!!!

What are you listening to right now?
- OST Pirates Of Caribbean meets rock by HAYATABUNE...

Who was the last person you hugged?
- Kejap nak ingat sat...hmmm...anak aku ira...baru je kejap tadi..

Who do you hate at this moment?
- Ada dalam sorang dua...tapi...biarlah rahsia...!!!

Do you act differently around the person you like?
- Yep...masa tengah hangat ber chenta dulu...kot!!!

What is your natural hair colour?
- Hitam...ada perang sikit kot...putih pun dah ada dah...!!!

Who was the last person to make you laugh?
- Anak aku Zahirah...tadi dia ajuk kata2 skrip dalam Upin dan Ipin...

5 person you want to tag?
- Yusliha
- Ani Mezah
- Eza (dah kena slalu dah!!!)
- Ella
- Abah (Dalam penantian..kot2 dia wat blog ke...hehe)

3 kritikan yang diterima:

Nur Aini said...

-amboi....yg 3 kosong tu biarkn ia ksong ek..heheh
-mrah kat Ooi Hock Pin je ke?hehe
-ha...ape sbb ngs 17.1 tu??hehee
-sape sorg dua tu..ani tau sape..hehe
-impian ke kissed in the rain tu...klau ujan nnt ajak la k.dek..ank biar ani jge..hahaha

Edliedieha said...

Hampessssss

Zaza Affendi said...

dirimu kene tag lagi.. mcm biase kene jawab!

 
Copyright © SEBUAH KARYA AGUNG